Wij zijn opzoek naar een nieuwe Mechatronica monteur in ons team!


Je bent een allround monteur die een elektronica storing een uitdaging vindt, maar ook een mechanisch probleem niet uit de weg gaat.


Wat ga je doen?

Onze weegsystemen inbouwen en aansluiten in vrachtwagens van klanten, maar ze ook repareren en onderhouden. Deze werkzaamheden gebeuren in onze werkplaats.

Je krijgt te maken met door onszelf ontwikkelde elektronica en mechanica, maar ook met printers, barcode scanners, radiografische bediening, boordcomputers en draadloos internet. Bij je gereedschap zit ook een multimeter en een Lap-top, zodat je goed uitgerust bent voor je werkzaamheden maar als je er even niet uitkomt kun je altijd terugvallen op ervaren collega’s.


Wie ben jij?

Opleiding/Ervaring:

  • MBO werk- en denkniveau, richting elektronica of mechatronica.

Competenties:

  • Je werkt zelfstandig
  • Je bent accuraat in je werk
  • Je overziet met logisch nadenken de technische situatie
  • Affiniteit met voertuigtechniek is een pré


Wie zijn wij:

Wij produceren mobiele weegsystemen voor de transport- en inzamelingssector. Zowel de ontwikkeling, productie en opbouw van deze systemen gebeurt volledig in eigen beheer met ongeveer 30 personen in twee vestigingen. Welvaarts kenmerkt zich door een open, informele werksfeer met korte communicatie lijnen.


Wat bieden wij:

We streven naar een open informele sfeer met korte lijnen binnen onze organisatie. Daarnaast zoeken we samen met jou naar een passend salaris bij jouw skills. We motiveren het volgen van gerichte scholingen en trainingen en zorgen voor een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Dan verzoeken wij je vriendelijk om ons te mailen of direct te bellen voor een afspraak.


Bij twijfel:

Wil je graag meer weten over de baan of over ons, kom dan vrijblijvend op de koffie en wij leggen het je allemaal persoonlijk uit en laten het je zien.


Wij horen graag van je!

Richard Welvaarts

rw@welvaarts.com 073-6927927