Specialist geijkte 

mobiele weegsystemen


Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?


Arjan en Guido, 25 jaar werkzaam voor Welvaarts Weegsystemen

Gepubliceerd op 03-03-2016 om 13:27

Op 7 januari en 25 maart jongstleden waren onze collega’s Arjan en Guido 25 jaar werkzaam bij Welvaarts Weegsystemen.

Op 7 januari en 25 maart jongstleden waren onze collega’s Arjan en Guido 25 jaar werkzaam bij Welvaarts Weegsystemen. Om dit heugelijke feit kracht bij te zetten had de personeelsvereniging een uitstapje voor het gehele bedrijf met aanhang geregeld.


Guido is begonnen als elektronica medewerker en assembleerde diverse type weegcomputers, zoals de W8700, W9000 en Delta 10-20-30. Momenteel is Guido verantwoordelijk voor het bouwen en testen van onze print-boards en het beheren en testen van de krachtopnemers.


Zijn nauwkeurige manier van werken draagt bij aan de hoge kwaliteit van onze weegsystemen.

De agrarische achtergrond kwam Arjan goed van pas toen hij ging werken bij Welvaarts.


In het begin heeft Arjan gewerkt aan de Welvaarts silolosser, waarna hij later verder groeide in de metaalbewerking. Ook de installatie van weegsystemen is bij Arjan in goede handen. De veelzijdigheid in metaalbewerking kenmerkt Arjan en is daardoor een vaste waarde binnen het bedrijf.


Op 28 februari jongstleden hebben we beide heren verrast door hen onverwacht met de touringcar thuis op te halen. Na een lokale toertocht met de bus zetten we koers richting Rucphen waar beide heren in het zonnetje werden gezet door Richard Welvaarts.


Daar was het tijd voor actie. Na een korte instructie over ijskarten brandde een felle strijd los om al driftend de snelste tijd neer te zetten. Al snel bleek dat er met een ijskart ook andere leuke dingen gedaan konden worden.

Na de spanning en sensatie was het tijd voor het bourgondische gedeelte.


Met het nodige aan eten en drinken achter de kiezen vertrokken we goed gehumeurd richting `s-Hertogenbosch. Een prachtige dag werd mogelijk gemaakt door Arjan, Guido, de personeelsvereniging en Welvaarts weegsystemen. Welvaarts Weegsysteem is trots om Arjan en Guido al 25 jaar in dienst te mogen hebben, en hopen dat ze nog vele jaren werkzaam bij ons zullen zijn.