Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een veel voorkomend begrip

Gepubliceerd op 03-12-2014 om 12:09

Met maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt een organisatie naast zijn commerciële doelen mens, milieu en maatschappij in het oog.

Hierbij kunt u denken aan simpele oplossingen zoals scheiden van afval en energie besparen tot aan het steunen van goede doelen of u inzetten voor maatschappelijk werk. Zelf aan de slag met maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO.


Wij hebben door onze producten en diensten veel contact met de afvalinzamelingsbranche. Recycling en het milieu is een actueel onderwerp wat erg speelt in onze bedrijfscultuur mede door het feit dat wij vaak geconfronteerd worden met de noodzaak voor recycling en breder gezien maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo steunen we Oxfam Novib en werken we zo groen mogelijk door afval te scheiden, gerecycled papier te gebruiken en energie te besparen waar mogelijk is.


Wat kan u als organisatie betekenen?

Wilt u en uw bedrijf meer betekenen voor mens, milieu en maatschappij? De OESO (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) heeft richtlijnen opgesteld welke bedrijven kunnen opvolgen wanneer ze maatschappelijk verantwoord willen ondernemen.


Meer weten?

Bel 073 - 6 927 927 of mail naar sales@welvaarts.com.

Tags:
  • Welvaarts Weegsystemen
  • De Tweeling 4
  • 5215 MC ‘s-Hertogenbosch
  • 073 692 79 27