Nieuwbouw in Duitsland van start!

Gepubliceerd op 06-11-2014 om 12:13

Komende 4 maanden wordt in samenwerking met Unibouw hard gewerkt om een modern nieuwbouw pand te realiseren.

Na 8 jaar actief te zijn geweest vanuit een huur pand maakt Welvaarts Duitsland de stap naar een nieuwbouw pand wat volledig naar wens is ingericht.


Richard Welvaarts en Rüdiger Hummel steken de eerste scheppen de grond in.


In de huidige bouwfase wordt het grondwerk verricht zodat in December de plaatsing van de staalconstructie kan beginnen. Het pand zal uiteindelijk beschikken over 1340m2 werkruimte waarvan 440 m2 bestemd is als kantoorruimte en de overige 900 m2 als werkplaats. De 900m2 grote werkplaats bied capaciteit aan 5 voertuigen waarvan 3 werkstations bedoelt zijn voor de op- en inbouw van het weegsysteem. Voor het opbouwen en inbouwen van het weegsysteem is een 10 Tons kraanbaan aanwezig. De overige 2 werkstations zijn voorzien van een ijkinstallatie en kantelbrug. Door middel van de ingebouwde kantelbrug kunnen voertuigen tijdens een kalibratie/ijking getest worden onder verschillende scheefstanden. Speciaal voor werknemers beschikt de werkplaats over een afgesloten wasplaats waarmee een voertuig voorafgaand aan reparaties of onderhoud gereinigd kan worden. Geen overbodige luxe wanneer je regelmatig aan vuilniswagens werkt.


De unieke combinatie van een 10 Tons kraanbaan, ijkinstallatie en kantelbrug zorgen voor een effectieve werkruimte volledig ingericht voor het in- en opbouwen, kalibreren en ijken van het weegsysteem. Dit allemaal om hoogwaardige producten en service aan de Duitse markt te bieden.


Blijft u graag op de hoogte van verdere vorderingen op het bouwterrein? Bezoek regelmatig onze nieuws items en zie het pand letterlijk van de grond af opgebouwd worden!


Meer weten?

Bel 073 - 6 927 927 of mail naar sales@welvaarts.com.

  • Welvaarts Weegsystemen
  • De Tweeling 4
  • 5215 MC ‘s-Hertogenbosch
  • 073 692 79 27