Service

Is uw weegsysteem toe aan een kalibratie of servicebeurt? Neem contact op met onze werkplaats en we maken een passende afspraak voor uw weegsysteem. De werkplaats chef stelt samen met u vast waar de service het beste verleend kan worden. Mogelijk is dit bij u op locatie door een van onze servicemonteurs of bij ons op locatie in 's-Hertogenbosch.


IJking / kalibratie van weegsysteem

Een keuring of ijking is een controle op een weegsysteem waarbij wordt nagegaan of het instrument aan de wettelijke eisen voldoet. In Nederland is het wettelijk niet verplicht om een weegsysteem te laten herkeuren. De eigenaar van het weegsysteem is verantwoordelijk voor de juistheid van het weegsysteem. Het (2) jaarlijks kalibreren van een weegsysteem is echter wel aanbevolen. Met onze jarenlange ervaring in het kalibreren/ijken van mobiele weegsystemen helpen wij u graag verder!


Kalibratie op locatie

Welvaarts beschikt over een volledig uitgeruste ijk-oplegger waarmee uw weegsysteem op locatie gekalibreerd of herijkt kan worden. U hoeft niet meer ver te rijden voor een kalibratie of keuring, wat resulteert in een maximale inzetbaarheid van uw personeel en voertuigen.


                                         Hoe kunnen we u van dienst zijn?


Neem contact op

Vragen of een storing?


Bel dan direct:

+31 (0)73 6 927 927

Onze vestigingen & servicepunten